ΟΝΟΜΑ: ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΣΧΟΙΝΑ
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΛΑΡΙΣΑ, ΕΛΛΑΔΑ
FRONT DESK

Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, με κατεύθυνση στον τομέα της Ψυχολογίας.


ΟΝΟΜΑ: ΜΙΚΑ ΠΑΥΛΑΚΗ
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΛΑΡΙΣΑ, ΕΛΛΑΔΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ: BELLY DANCE - ORIENTAL

Ξεκίνησε χορό το 2009.Σύντομα ανακάλυψε το πάθος της για το BellyDance και αφοσιώθηκε, μελετώντας και παρακολουθώντας μαθήματα με διεθνούς φήμης καταξιωμένους δασκάλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Άρχισε να προπονεί αγωνιστικές ομάδες με αμέτρητες διακρίσεις από το 2009 και η ίδια συμμετείχε σε διεθνείς διαγωνισμούς. Κατέκτησε τη 2η θέση στο “Oriental Fantasy” του Βερολίνου το 2013 , 1η θέση στο “Let's Dance BellyDance” to 2014, 4η θέση “Orient El Hob” στη Βουλγαρία, 2η θέση “Khamsin Festival” 2016 στην Κατάνια. Από το 2013 συμμετέχει σε μεγάλα φεστιβάλ και έχει χορέψει σε πολλές χώρες όπως Αγγλία, Ελβετία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ιταλία, Τουρκία κ.α.


ΟΝΟΜΑ: ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΚΗ
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΛΑΡΙΣΑ, ΕΛΛΑΔΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ: LATIN KIDS

Ξεκίνησε χορό σε ηλικία 8 ετών στην DANCE CLUB LARISSA.

Απόφοιτος 10ου Γενικού Λυκείου Λάρισας.

Φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην Βόλο.

Είναι Yπoμονετική στην επίτευξη στόχων και αγαπά την τάξη και την επιμέλεια και δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια.


ΟΝΟΜΑ: ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΛΙΟΝΤΟΥ
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΛΑΡΙΣΑ, ΕΛΛΑΔΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ: ΜΟΝΤΕΡΝΟ, CONTEMPORARY, ΜΟΥ/ΚΗ

Η δασκάλα κλασικού , σύγχρονου και Hip-Hop χορού , καθώς και χορεύτρια. Γεννημένη το 1996 ήρθε σε επαφή με το κλασικό μπαλέτο σε ηλικία 4 χρόνων , στη Δημοτική σχολή μπαλέτου Λάρισας από όπου και ξεκίνησαν όλα .

Το 2018 αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Μπαλέτου Λάρισας. Παρακολούθησε σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό με καταξιωμένους καθηγητές τόσο κλασικού χορού όσο και σύγχρονου χορού.

Την χρονιά του 2008 εντάχθηκε σε αγωνιστική ομάδα Hip-Hop στη σχολή Dance Club Larissas όπου συμμετείχε αποκομίζοντας βραβεία και μετάλλια σε διάφορους διαγωνισμούς Πανελληνίως Επιμελήθηκε και χορογράφησε την μουσικοχορευτική παράσταση "ΧΟΡΟΧΡΏΜΑΤΑ" ενώ από το 2018 είναι ενεργό μέλος της ομάδας χορευτών «In Actu» στη Λάρισα .