Η ομάδα μας


ΟΝΟΜΑ: ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΣΧΟΙΝΑ
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΛΑΡΙΣΑ, ΕΛΛΑΔΑ
FRONT DESK

Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, με κατεύθυνση στον τομέα της Ψυχολογίας.


ΟΝΟΜΑ: ΜΙΚΑ ΠΑΥΛΑΚΗ
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΛΑΡΙΣΑ, ΕΛΛΑΔΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ: BELLY DANCE - ORIENTAL

Ξεκίνησε χορό το 2009.Σύντομα ανακάλυψε το πάθος της για το BellyDance και αφοσιώθηκε, μελετώντας και παρακολουθώντας μαθήματα με διεθνούς φήμης καταξιωμένους δασκάλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Άρχισε να προπονεί αγωνιστικές ομάδες με αμέτρητες διακρίσεις από το 2009 και η ίδια συμμετείχε σε διεθνείς διαγωνισμούς. Κατέκτησε τη 2η θέση στο “Oriental Fantasy” του Βερολίνου το 2013 , 1η θέση στο “Let's Dance BellyDance” to 2014, 4η θέση “Orient El Hob” στη Βουλγαρία, 2η θέση “Khamsin Festival” 2016 στην Κατάνια. Από το 2013 συμμετέχει σε μεγάλα φεστιβάλ και έχει χορέψει σε πολλές χώρες όπως Αγγλία, Ελβετία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ιταλία, Τουρκία κ.α.


ΟΝΟΜΑ: ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΚΗ
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΛΑΡΙΣΑ, ΕΛΛΑΔΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ: LATIN KIDS

Ξεκίνησε χορό σε ηλικία 8 ετών στην DANCE CLUB LARISSA.

Απόφοιτος 10ου Γενικού Λυκείου Λάρισας.

Φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην Βόλο.

Είναι Yπoμονετική στην επίτευξη στόχων και αγαπά την τάξη και την επιμέλεια και δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια.


ΟΝΟΜΑ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΙΣΣΑΣ
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΛΑΡΙΣΑ, ΕΛΛΑΔΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ: SALSA, BACHATA, KIZOMBA

Mετρώντας 7 χρόνια συστηματικής ενασχόλησης ο Αποστόλης έχει παρακολουθήσει Διεθνή Συνέδρια Κοινωνικού Χορού και σεμινάρια από Έλληνες και Διεθνείς καταξιωμένους εκπαιδευτές Κοινωνικών Λάτιν Χορών.

Παράλληλα παίρνει μέρος σε διάφορα Διεθνή Συνέδρια Κοινωνικού Λάτιν Χορού σε Ελλάδα και Ευρώπη εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του και ώς Performer - Artist(ερμηνευτής – καλλιτέχνης) αλλά και ώς Instructor (εκπαιδευτής).


ΟΝΟΜΑ: ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΛΑΡΙΣΑ, ΕΛΛΑΔΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΜΠΑΛΕΤΟ, PILATES, YOGA

Καθηγήτρια κλασσικού και σύγχρονου χορού, Pilates & Yoga Instructor. Αποφοίτησε το 2007 από την Ακαδημία χορού της Βαρκελώνης με κατεύθυνση το σύγχρονο χορό, το 2012 από την Ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού Λάρισας στα παιδαγωγικά του χορού και συνέχισε τις μετά πτυχιακές της σπουδές στα παιδαγωγικά του χορού.

Παράλληλα με το χορό έχει μελετήσει εις βάθος και διδάξει σε διάφορες χώρες του κόσμου για πάνω από 15 χρόνια τις σωματικές πρακτικές Yoga και Pilates


ΟΝΟΜΑ: ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΛΙΟΝΤΟΥ
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΛΑΡΙΣΑ, ΕΛΛΑΔΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ: ΜΟΝΤΕΡΝΟ, CONTEMPORARY, ΜΟΥ/ΚΗ

Η δασκάλα κλασικού , σύγχρονου και Hip-Hop χορού , καθώς και χορεύτρια. Γεννημένη το 1996 ήρθε σε επαφή με το κλασικό μπαλέτο σε ηλικία 4 χρόνων , στη Δημοτική σχολή μπαλέτου Λάρισας από όπου και ξεκίνησαν όλα .

Το 2018 αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Μπαλέτου Λάρισας. Παρακολούθησε σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό με καταξιωμένους καθηγητές τόσο κλασικού χορού όσο και σύγχρονου χορού.

Την χρονιά του 2008 εντάχθηκε σε αγωνιστική ομάδα Hip-Hop στη σχολή Dance Club Larissas όπου συμμετείχε αποκομίζοντας βραβεία και μετάλλια σε διάφορους διαγωνισμούς Πανελληνίως Επιμελήθηκε και χορογράφησε την μουσικοχορευτική παράσταση "ΧΟΡΟΧΡΏΜΑΤΑ" ενώ από το 2018 είναι ενεργό μέλος της ομάδας χορευτών «In Actu» στη Λάρισα .


ΟΝΟΜΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ: BBOYING (BREAK DANCE)

Απόφοιτος του Metropolitan College Θεσσαλονίκης - Φυσικοθεραπευτής.

Δάσκαλος αλλά και κριτής σε διάφορους διαγωνισμούς Break Dance. Ασχολείται με το Breaking 9 χρόνια.

Μετράει πάρα πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς στην Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό “Check the Style 2019” (Rome – Italy), “Groove Master” 2016 (Bulgaria), “Out Break” 2016 (Slovakia), “Show Me Your Move” 2017, “BOTY” 2015, 2014, “Street Mode longest Move” 2013.